Vækstfondens årsmøde 2017 - ALKconnections
16720
ecwd_event-template-default,single,single-ecwd_event,postid-16720,bridge-core-2.3.9,ecwd-theme-parent-bridge ecwd-theme-child-bridge-child,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Vækstfondens årsmøde 2017

03-05-2017 08:30 - 16:30
Unnamed Road, Barnetby DN38 6DZ, Storbritannien
Address: Unnamed Road, Barnetby DN38 6DZ, Storbritannien

Tid til at tænke større

Vækstfondens årsmøde 2017 den 3. maj kl. 8.30-16.30 i Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2 i København.

Større visioner, større virksomheder og større mod. At turde tænke større er en af drivkræfterne bag mange historier om vækst og succes. Kom til Vækstfondens årsmøde 2017, og mød en lang række oplægsholdere, der på hver deres måde har vist modet til at tænke større.

Vi får besøg af Danny Lange fra Unity Technologies, der viser os, hvilke muligheder nye teknologier som machine learning og kunstig intelligens bidrager med. Serieiværksætter og investor Lars Tvede samler sine bedste erfaringer og tricks fra sine år med iværksættere og startups, og Aaron Gershenberg fra Silicon Valley Bank giver sit perspektiv på kapitalmarkedet. Og så inviterer vi Alan James til at give os et unikt indblik i det, der kan blive en af fremtidens nye, banebrydende transportformer for både personer og gods, Hyperloop One.

Derudover får vi naturligvis nogle af Danmarks succesfulde virksomheder op på scenen for at dele deres erfaringer.

Om eftermiddagen byder vi velkommen til H.K.H. Kronprinsen, der som protektor for netværket DenmarkBridge vil overrække den første DenmarkBridge Award. Prisen gives til en enkeltperson, en virksomhed eller et projekt, der har vist modet til at turde tænke større, mere ambitiøst og visionært.

Du får selvfølgelig også som altid rig lejlighed til at netværke og møde en lang række af virksomheder, organisationer, investorer og selvfølgelig os fra Vækstfonden. Ligesom vi i frokostpausen sørger for input via mindre debatarrangementer.

Se hele det spændende program via menuen i toppen, hvor du også kan finde mere information om oplægsholderne – og skynd dig at tilmelde dig.

KLIK her for at se Program